Köszönöm! :)

Szerző: Tócus  2013.03.30. 21:09 Szólj hozzá!

Nehéz napok. Nehéz hetek. Nehéz hónapok. ...de egyszer vége kell hogy legyen. ¤ amikor egyre csak esik az eső. fázol a szobában, a fűtést már lentebb vettétek, március van, csak újra visszajött a rossz idő. inkább bebújsz a takaró alá, s úgy dolgozol. mikor reggel felkelsz, s munkába indulsz, látod, hogy újra szakad a hó. csütörtök délutánra egy picit kisüt a nap, belül elmosolyodsz: hát csak megérkezik a tavasz. s másnap reggel látod: újra hull a hó. ¤ 'állhatatosság' és 'bizalom' Akárhogy tombol a tél, a tavasznak jönnie kell.

¤¤¤

"Jesus is silent on Saturday. The women have anointed his body and placed it in Joseph’s tomb. The cadaver of Christ is as mute as the stone which guards it. He spoke much on Friday. He will liberate the slaves of death on Sunday. But on Saturday, Jesus is silent. So is God. He made himself heard on Friday. He tore the curtains of the temple, opened the graves of the dead, rocked the earth, blocked the sun of the sky, and sacrificed the Son of Heaven. Earth heard much of God on Friday. Nothing on Saturday. Jesus is silent. God is silent. Saturday is silent"(Max Lucado)

¤

”Be patient, brethren, until the coming of the Lord” (James 5:7)

"Mert nem hagyod lelkemet a sírban, és nem engeded, hogy a te szented rothadást lásson." (ApCsel2,27)

¤¤¤

Hajnalhasadás. Egyszerre van jelen a sötétség s a világosság is. De a világosság győzni fog. Mikor már hajnalodik, nem tudod megállítani a napot, hogy felkeljen:). (~Isten Országa) /Nick/

Szerző: Tócus  2013.03.30. 19:53 Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása