39b8a200a564121989dc41364db2d9f3.jpg

"Azért ha a Fiú megszabadít titeket, valósággal szabadok lesztek." (Jn 8,36)

Szerző: Tócus  2014.11.03. 21:42 Szólj hozzá!

szomabat este:

¤ a Völgyben fiatalok, kétliteres üvegekkel a kezükben. egymáson nevetve, hogy milyen vicces/menő dolgokat meg tudnak csinálni, ha kicsit többet isznak.(pedig milyen értékesek azok nélkül az üvegek nélkül is!) 

¤ hajnalban a városban, egy részeg fiatalt kísérsz haza, aki csak olyan mélyen szerette volna, ha egy kicsit szeretik és elfogadják (s a pici kétségbeesés, amikor kiderül, hogy már nem emlékszik, melyik háztömbben lakik, és talán ideje, hogy felhívd az anyukáját)

¤ annyira szeretnivaló fiú, aki csak nézi a tüzet, s arról beszél, hogy mennyi zűr van otthon, s hogy mennyire hiányzik az apukája, aki egy pár éve meghalt, és nem tudja, létezik-e a mennyország

¤ menő srácok a szórakozóhelyről; durva, hogy miket meg mernek csinálni, ki mernek mondani. s aztán, amikor egyszer véletlenül napközben találkoztok, s szinte meg sem mer szólalni a fiú, nem igazán tudja kicsoda, csak azt, hogy este szüksége van a drogokra, hogy újra előjöhessen a "menő srác"

könnyek. függőség, kapaszkodás, könyörögve keresés. bármit megteszek. kétségbeesés, nincs Kőszikla. megpróbálom, kipróbálom, hátha. azt hittem, szabadság. elveszettség.

szombat este:

Lindseynél találkoztunk, hangulatos, pici, fűtött lakás, s olyan nagy szeretettel fogadott. közös pizzasütés, rengeteg mosoly, furcsán kinéző étel:). vicces történetek, egymás ugratása, rakat édesség. társas, játék öröme, felszabadultság. újabb ember érkezése, öröm, "van hova"-tartozás. film Istenről, küzdelmekről, kérdések feltételéről és megválaszolásáról, önmagunk kereséséről, értékekről, hitről, győzelemről, reményről. A film vége utáni pár másodperc, csönd. repül a párna, vélemények megosztása, mennyi mindent meg tud mozgatni egy film. koccintás, gyerekpezsgő a szőnyegre és a csillárra, kacagás. 3 x Boldog szülinapot, az élet, a másik személy ünneplése. összetartozás, hangüzenet, aki nem tudott eljönni, pici könnyek. éjszaka, gitár, alvó szomszédok, lassan menni kéne, de együtt éneklés. öröm Istennek énekelni, együtt. nagyölelés, búcsú, Isten veled hazafelé is. 

God is not dead

Szerző: Tócus  2014.11.03. 21:28 Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása