mainstream: "Ezek a hatások az érzéki, testi szinten tartják, sőt idejekorán belelökik a fiatalokat, azt mondják, hogy vásárolj, fogyassz, egyél, rúgj be, szabadulj fel, élvezd! Élvezd az életet, a pénzt, a másik embert, a száguldást és nagyon gyakran a rombolást is – többnyire úgy, hogy a problémáiddal nem nézel szembe, sokszor nem is tudatosulnak, viszont elnyomni megtanítanak bulikkal, alkohollal, droggal, számítógépes játékokkal, felszínes, időrabló chatezésekkel, szexszel, erőszakkal." (Pohubi Erika)

Szerző: Tócus  2014.12.10. 00:40 Szólj hozzá!

"Az imádság kifejezi, kik vagyunk...Az ember élő hiány. Hézag, űr, amely teljességért kiált." (Thomas Merton) És milyen jó, hogy van, Aki örül ennek a kiáltásnak, s szeretne velünk találkozni. mindig:)

Szerző: Tócus  2014.12.08. 18:22 Szólj hozzá!

promise.jpg

Isten ígéretei mindig szilárdan állnak.

Szerző: Tócus  2014.12.08. 18:17 Szólj hozzá!

"People aren’t burdens. People are gifts from God. Created in His image for a purpose. Every. single. person. on. this. planet…..in the womb, or out. Let me say it again, this time read it slowly.
Every person on this plant is a gift from God, created in His image for a great purpose." (egy Down-kóros kisfiú apukája)  × Annyira szeretem a képeiket, amit megosztanak, s hogy mindig milyen nagy örömmel s szeretettel beszél a családjáról.

Szerző: Tócus  2014.12.08. 18:15 Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása