"A változás elkerülhetetlen.

Semmi sem marad sokáig ugyanaz.

Vagy alkalmazkodunk a változáshoz, vagy lemaradunk.

Változás.

Nem szeretjük. Félünk tőle. De nem kerülhetjük el.

...

Felnőni fáj..."

(G.)

Szerző: Tócus  2009.09.01. 23:14 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pitypang3.blog.hu/api/trackback/id/tr526244099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lo 2009.09.01. 23:34:22

A változni tudáshoz ismeretek kellenek, elsősorban a saját magunk megismerése. De ezzel párhuzamosan nem megtévesztések garmada,hanem szerintem a változást elősegítő dolgok ismerete, és a lehetőségek. Nem az segíti elő a változást, ha minél nagyobb ramazurit csapunk, minél jobban összetörjük azt, aki amúgy is lelkileg törött. A segítség azt jelenti, hogy mellette és nem ellene vagyunk, és ezt éreztetni a lehető legjobban. Összekeverésekkel, becsapásokkal, durva stílussal nem ezt fogja érezni aki olyan nehéz helyzetben van, hogy változtatni szeretne. A segítség nyujtáshoz elsősorban szív kell, de kell egy biztos kéz, kar, ami felemel, nem pedig visszalök, és eltaszít.

2009.09.03. 22:05:21

Érdekes gondolatok, főleg, hogy eddig én a változásokat csak egy szemszögből néztem. Amikor az embernek változtatnia kell. De köszönöm az új perspektívát:).

2009.09.04. 12:25:42

"A változás elkerülhetetlen, de a növekedés választható!" A körülöttünk levő változásokat - amelyek elkerülhetetlenek - kihasználni arra, hogy testiekben, lelkiekben, szellemiekben növekedhessünk. Éljünk vele :). Papa
süti beállítások módosítása